Instagram Inlägg

Veronica Henry är en favoritförfattare i sin genre och med ”Jul i strandhuset” har hon överträffat sig själv! Det här är en ljuvlig berättelse som gick rakt in i mitt hjärta. Redan en klassiker som påminner om att aldrig ta någon för given. En bok som lyfter behovet om att vi alla behöver bekräftelse och om att sluta ta skit!Lizzy är mamma, fru, bonusmorsa och älskar julen med allt vad det innebär. Hon har koll, är kittet i familjen och håller traditioner vid liv. Men i år tar alla i familjen henne för given, exfrun fortsätter att bestämma reglerna och till slut får hon nog.Tack och lov har hon sin barndomsvän som alltid ställer upp. Hennes strandhus står tomt och dit flyr Lizzy för att tänka över sin situation. Medan familjen får sig en tankeställare, ger Lizzy av sin värme och omtänksamhet till människor som uppskattar henne bättre än vad familjen gör.Åh vilken sympati jag känner för Lizzy! Hon kämpar och håller många bollar i luften, utan att få creed för sina insatser. Ja visst har hon själv ett ansvar att be om hjälp och säga ifrån, men sensmoralen och konsekvenserna blir tydliga här.Julmys blandas med frihet vid havet i en skön mix. Empati för utsatta människor med tungt bagage, medmänsklighet, värme och trygghet präglar denna härliga roman. En bok som lyfter julens budskap i ett modernt samhälle på ett igenkännande sätt.En underbar roman som jag varmt rekommenderar.Bra översättning av Maria Store.Boken är utgiven av @printzpublishing .#julistrandhuset #veronicahenry #mariastore #printzpublishing #julroman #christmasatthebeachhouse #feelgood #roman #julen2020 #boktips #lästips #höstensböcker2020

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *