Instagram

Instagram Inlägg

Wow, @saramolin_forfattare vilken författare du är!Debuten ”Som en öppen bok” tog mig med storm och samma år levererar du en julroman i samma kvalitet! ”En oönskad julklapp” har alla de ingredienser som jag uppskattar hos en riktigt bra feelgoodroman – den är varm, hjärtlig, jordnära, romantisk och får mig att skratta samtidigt som den också har stråk av allvar och svärta. Karaktärerna känns äkta och det var svårt att lägga boken ifrån sig. Det är en välskriven samtidsroman som fångar mig från första sidan.Sjuksköterskan Diana Jonsson har jobbat i olika afrikanska länder de senaste åren, men reser motvilligt hem till Sverige i mörkaste november för att fira jul med sin mamma och för ett korttidsvikariat på akuten. Efter jul- och nyårshelgerna väntar dock nya utmaningar och ett nytt jobb i Kenya för henne. Trots kulturella skillnader kommer hon snabbt in i jobbet och blir god vän med bland annat arbetskamraterna Gunnel, Blaze och Erik. Men så en dag får Diana veta att hon har en okänd syster som bor i samma stad, vilket vänder helt upp och ner på hennes tillvaro.Tack Sara Molin för en underbar läsupplevelse, jag fullkomligt njöt av din fina historia och när boken var utläst genomsyrades hela jag av den där behagliga feelgoodkänslan och hade ett stort brett leende på läpparna. 😀Boken är utgiven av @norstedts_forlag .#enoönskadjulklapp #saramolin #norstedtsförlag #julroman #roman #feelgood #höstensböcker2020 #boktips #lästips

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *