Instagram

Instagram Inlägg

Bokpost!Femton år efter debuten med ”P.S I love You” kommer uppföljaren ”Det sista brevet” av Cecilia Ahern. En berättelse om förlust, sorg och tankens kraft.Ahern är en produktiv och etablerad författare. Debuten har sålt uppemot 25 miljoner böcker i 40 länder på 30 olika språk. Boken skrev hon när hon var 21 år. Nu har hon behövt sätta sig in i sina egna karaktärer igen och anpassa handlingen utifrån både karaktärernas och sin egen utveckling.Filmen (med bl a Hilary Swank och Gerard Butler) är en av de filmer jag sett flest gånger, så jag har en del förväntningar på uppföljaren…Boken utspelar sig sju år efter att Gerry gick bort. Holly har gått vidare och träffat en ny man, som hon vill flytta ihop med. När hon gästar en podcast kommer hon i kontakt med en ’PS Jag älskar dig-klubb’, som består av människor med obotliga sjukdomar som vill att Holly ska hjälpa dem med att formulera avskedsbrev till anhöriga. Den nye mannen säger nej, och Holly dras in i en värld hon försökt lämna bakom sig. Nu tvingas hon utforska vad det innebär att älska någon för evigt och kan man omfamna framtiden utan att svika det förflutna?Boken är utgiven av @bazarforlag .#detsistabrevet #ceciliaahern #postscript #bazarförlag #bokpost #höstensböcker2020

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *