Instagram Inlägg

Nämen nu tar vi helg!Perfekt avslutning på arbetsveckan att mötas av ”Deckardrottningen – En författare i motvind” med härlig hälsning från @olsenihansen . Varmt Tack!🏽Jag blir full i skratt när jag läser om boken och ser vissa likheter…..En humoristisk roman om den 50-åriga bibliotekarien Boel Rask som drömmar om att slå igenom som författare.I födelsedagspresent får hon en skrivarkurs av sin make Erland, en frustrerad mellanchef i ett verkstadsbolag. Men hans rädsla över att hustrun ska slå igenom och bli deckardrottning gör honom så besatt att han börjar spionera på konkurrenterna och nästlar sig själv in i bokbranschen. Hur långt han är beredd att gå vet ingen, allra minst han själv…Boken är utgiven av @bokfabriken .#deckardrottningen #deckardrottningenenförfattareimotvind #olsenihansen #christinaolséni #mickehansen #bokfabriken #nybok #höstensböcker2020

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *