Instagram

Instagram Inlägg

Ojojoj vilken ruskigt bra debutroman! ”Feber” av Johan Brännström är välskriven och genomarbetad, men bitvis en alltför otäck läsning för mig. Gillar du böcker av Anders Roslund och Lars Kepler tror jag att du gillar denna..Boken handlar om en ensamstående mammas sökande efter sin 12-åriga dotter som plötsligt försvinner. Det blir en intensiv kamp mot ondskan och klockan. Spåren leder mot The Red Room på Darknet, vilket ger en otäck och ruskigt trovärdig handling som till slut gör att jag inte vet om jag läser en roman eller biografi.Med ett förflutet som reporter på TT och med erfarenhet att skriva filmmanus har Brännström bra verktyg att blanda vardag med fiction, vilket ger ett snyggt och välskrivet resultat..Jag har svårt att läsa om utsatta barn, men jag är imponerad över språk och upplägg och ser mycket fram emot kommande böcker, om de är lite mindre ondskefulla.Jag rekommenderar denna roman till dig som har starka nerver och gillar otäcka och ruskigt spännande böcker..Boken är utgiven av @ordfrontforlag .#feber #johanbrännström #debutroman #spänningsroman #ordfrontförlag #höstensböcker2020 #spänning #läsning #lästips #boktips #thriller

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *