Instagram Inlägg

Wow, vilken enastående avslutning du bjuder på @tobiassoderlund_forfattare !”Slottsruinens förbannelse” utspelar sig mestadels kring Mörbys slottsruin, är filmiskt återberättad och knyter skickligt samman de tidigare böckerna till en komplett helhet. Har du ännu inte läst – Gör det bums!🧟‍♂️Jag älskar blandningen av sägner, magi och vardagsrealism som utspelar sig på verkliga hemsökta platser. Efter tre snabbt levererade böcker under ett års tid går Tobias Söderlund från debutant till en självklar efterfrågad författare. Jag har rekommenderat samtliga böcker i trilogin till både mellanstadieelever, pensionärer och alla däremellan. Nu infinner sig både en tomhet och en stor förväntan. Vad kommer härnäst?!Vanessa är nominerad till Årets video på Youtubegalan. Hon tar med sig Spökkameran till prisutdelningen. Plötsligt blir hon anonymt kontaktad av en person som desperat behöver hennes hjälp. Hans lillasyster har blivit besatt av ett spöke. Samtidigt är hennes tankar hos pojkvännen Abbe och hans pappa som försvunnit efter en utvisningsdom. Plötsligt står Vanessa öga mot öga mot Djävulen själv.Åh vad jag älskar denna trilogi! Berättelsen väver skickligt samman vardag med övernaturliga riter, magi och utdrivning. De två första böckerna var välförtjänt nominerade till årets ”Crime time award – Årets barndeckare”. Tyvärr är det några trådar i den tredje boken som faller mellan stolarna. Alkoholmissbruk och medberoende hade jag önskat fångats upp på ett bättre sätt, men förutom detta så briljerar Söderlund och går från klarhet till klarhet. ”Spökkameran” är en trilogi som redan är en klassiker som gör avtryck och sätter spår. Jag önskar att flera hemsökta platser och ’övernaturliga’ varelser lyfts upp till ljuset. Mitt intresse har väckts och skapat ett beroende efter fler böcker.Tillsammans med Ingela Korsells böcker om #väsenologi kompletteras mångas intressen kring magi, övernaturliga fenomen som snyggt vävs in i modern tid. Varmt Tack för det!🏽.Bokserien är utgiven av @rabensjogren

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *