Instagram

Instagram Inlägg

Alla helgons dag – en högtid som väcker många allehanda känslor.Bilderböckerna ”Min Känsla” av Linda Palm och Johanna Lundqvist Björn utforskar känslor på olika sätt..Böckerna är konkreta och har ett avskalat bildspråk som tydligt synliggör olika perspektiv på stora känslor som GLÄDJE-RÄDSLA-SORG.Texten är enkel och kortfattad och språket inbjuder till fördjupade och utforskande samtal..Jag rekommenderar varmt dessa böcker som är fina brobyggare när du behöver lyfta svåra ämnen till något enkelt och konkret. Illustrationerna skildrar mångfald genom karaktärer och egenskaper..Böckerna är utgivna av @argumentforlag .#minkänsla #lindapalm #johannalundqvistbjörn #bilderbok #känslor #barnböcker #argumentförlag

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *