Instagram

Instagram Inlägg

”Vilse” av Elin Kätting Okodugha är ett vindlande äventyr med detaljrika illustrationer som skapar en känslosam resa med ett lyckligt slut. En spännande berättelse som du med fördel njuter av i långsamt tempo.Ett storasyskon tar med sin lillebror till parken, men någonstans på vägen försvinner en livsviktig nalle. Sökandet leder syskonen allt längre bort och plötsligt är de vilse i en skrämmande del av stan full med främlingar. Vem kan man lita på? Hur kan man rädda sin bror när man själv är vilse?En bok om tillit, rädsla och vilsenhet. En berättelse om syskonskap och om vänner vi inte känner.När mina barn var små läste vi gärna böcker av Richard Scarry, just för att bilderna hade sin egen historia som vi pratade om.Jag har högläst ”vilse” med mitt 8-åriga barnbarn. Hon såg helt andra saker än jag och var helt inne på att leta efter den borttappade nallen, medan jag tittade på alla små detaljer och försökte orientera mig. Boken är både personlig, känslosam, oväntad och fascinerande.Berättelsen är skriven i jag-form och väckte stor igenkänning och känslor hos barnbarnet.Ett härligt läsäventyr från Vombatförlag som vi varmt rekommenderar.Tack @candf för att vi fick möjlighet att läsa din fina bok.🏽

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *