Instagram

Instagram Inlägg

Oväntad bokpost lyste plötsligt upp den grå vardagen.Romanen ”The horse dancer” av Jojo Moyes utkom redan 2009 och nu finns den översatt till svenska. Ett varmhjärtat äventyr om att välja sin egen väg och sin egen familj..”Under Londons broar” handlar om den 14-åriga Sarah som drömmer om att bli elitryttare som sin morfar Henry. Men när Henry hamnar på sjukhus grusas planerna, tills advokaten Natascha trotsar regler och griper in..Jojo Moyes färgstarka karaktärer och oväntade relationsromaner brukar fängsla mig, så jag ser mycket fram emot att läsa denna tidiga roman..Boken är utgiven av @printzpublishing .#underlondonsbroar #jojomoyes #höstensböcker2020 #printzpublishing #bokpost #bokstagram

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *