Instagram

Instagram Inlägg

Åh vad jag gillar den här!”När sista strofen klingat ut” av Marianne Cedervall är en mysdeckare med extra allt! Det här är den femte delen om Anki och Tryggve. Har du ännu inte läst serien – gör det bums!️Det är lucia och julförberedelserna är i full gång för Anki och barnbarnet Maja. Helt oväntat anländer det homosexuella paret Tomas och Nils till Gotland. Tomas ska göra efterforskningar om gammelmostern Dagny som försvann under 50-talet. Ju mer han gräver i det förflutna, desto mer inser han att alla inte är lika nöjda att sanningen kommer fram. Maja brottas med tonårsproblem och Anki försöker engagerar sig och blir indragen både här och där. När en snöstorm lamslår Gotland blir det allvarligt och farligt på riktigt.️Mustiga miljöbeskrivningar och oväntad handling gör denna pusseldeckare till en välskriven bladvändare som får mig att glömma både tid och rum. Trots flera parallellhistorier hålls spänningen vid liv boken igenom och handlingen vävs skickligt samman mot slutet.Välformulerat och trovärdigt språk toppar det hela och skapar en skön och charmig läsupplevelse med både allvar, värme och spänning.Det här är en bok som passar utmärkt att läsa under ruggiga höst- och vinterkvällar!️Marianne Cedervall är mästerlig på att skapa mogna karaktärer och mejsla fram driftiga personligheter med skinn på näsan som går sina egna vägar och sätter spår som är svåra att glömma.Böckerna om ”Mirjam & Hervor” och ”Anki & Tryggve” har blivit omtyckta och efterfrågade serier som har en alldeles egen plats i mitt hjärta.Rekommenderas varmt!.Boken är utgiven av @lindochco.#närsistastrofenklingatut #mariannecedervall #ankiochtryggve #lindochco #mysdeckare #pusseldeckare #boktips #lästips

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.