Instagram

Instagram Inlägg

”Saga-sagor och Stölden” av Josefin Sundström och Emma Göthner är en perfekt högläsningsbok att läsa tillsammans! Den är rolig, spännande och bjuder på både saga och faktadel – en utmärkt kombo!🦊Saga sitter ute och ritar. Plötsligt ser hon en lång, luden svans i buskarna, men hon blir avbruten av höga röster. Sopor och skräp ligger utspritt på gården. Vem är det som stökar till så på Solrosvägen? När Samirs ena sko försvinner anar de det värsta. Det måste vara en tjuv i farten!🦊Härliga vardagsberättelser varvat med faktadel gör denna bokserie till en omtyckt favorit. Stora och små bokstäver som varvas, inbjuder nybörjarläsaren att pröva läsa själv.Pedagogiskt upplägg och färgglada illustrationer är inspirerande för både stora och små. Heja Saga vad vi tycker om dig!.Boken är utgiven av @bonniercarlsen.#sagasagor #sagasagorstölden #josefinsundström #emmagöthner #läsatillsammans #börjaläsa #högläsningsbok #barnbok #barnbokstips #lästipsbarn

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *