Instagram

Instagram Inlägg

Åh vad vi tycker om Saga-sagor av Josefine Sundström och Emma Göthner! De senaste böckerna passar utmärkt att läsa tillsammans. Meningar med gemener varvas med inlägg med versaler. Perfekt att lästräna genom att nybörjarläsaren varvar läsningen med någon som är mera läsvan.Den nya boken ”Branden”utspelar sig på stranden en härligt varm solig dag. Saga och Samir är grannar och bästa vänner. De träffas på stranden och när de går till kiosken för att köpa något gott, känner de plötsligt att det luktar brandrök! Saga varnar och plötsligt kommer brandbilen.Återigen en härligt pedagogisk och igenkännande vardagsberättelse med roliga upptåg och spännande händelser.Att väva in faktadelar i handlingen är ett utmärkt drag, vilket märks på de vetgiriga barnen, som gärna fyller i och visar eget engagemang.Emma Göthners illustrationer är färgglada och känslosamma och lättar upp texten på ett bra sätt.Saga-sagor är en efterfrågad favorit som vi aldrig får nog utav..Boken är utgiven av @bonniercarlsen.#sagasagor #sagasagorbranden #läsatillsammans #josefinsundström #emmagöthner #börjaläsa #nybörjarläsning #högläsning #barnbokstips #lästipsbarn

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.