Instagram

Instagram Inlägg

”Allt jag vet om kärlek” av Katja Timgen är en smärtsamt vacker och sårbar berättelse om att söka sin identitet, hitta den första himlastormande kärleken och att leva med psykisk ohälsa. Läs, bara läs!🏳️‍Axel går sista året på gymnasiet. Han pluggar hårt för att bli ingenjör, lever ett tryggt och stabilt liv med framtidsplanerna klart för sig. Så möter han Petter, den karismatiske, våghalsige och engagerade esteten som manifesterar för olika rättvisefrågor. De börjar prata, sms:a, umgås och snart utvecklas vänskapen till en kärlek som inte går att stoppa.🏳️‍Det är en tät handling, som är både farlig, oväntad och vacker, och samtidigt en oerhört känslosam berättelse där vardagen i skolan blandas med trevande kärlek, åtrå, ångest, smärta och bråddjupt mörker. Språket är poetiskt och trollbindande och läsningen blir för mig filmisk.En oerhört stark berättelse som ger stora avtryck och berör på djupet. Rekommenderas varmt!.Boken är utgiven av @gillabocker .#alltjagvetomkärlek #katjatimgren #ungdomsbok #boktips #lästips #psykiskohälsa #boktipsungdom #lästipsungdom #hbtqböcker #gillaböcker

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *