Instagram

Instagram Inlägg

”Mina dagar” av Linda Palm och Sanna Sporrong är förutom en kalender, en positiv fylla-i-bok som hjälper barnet att på ett roligt och kreativt sätt skapa sunda vanor, planera och reflektera över sin tid. En utmärkt hjälp så här inför skolstarten och i början av terminen.Hur får vi en rimlig tidsuppfattning? Hur ska jag hinna göra både det jag behöver och det jag vill? Vad gör jag av min tid?Jag tycker den här boken är en jättebra hjälp att planera mina dagar och så att jag även hinner med mina intressen och aktiviter som jag mår bra av.Ett bra tips är att regelbundet morgon och kväll läsa, skriva och reflektera över dagen,både tillsammans med en vuxen och enskilt. Att skapa vanor och avsätta tid är ett bra sätt att undvika stress. Jag tycker det är härligt med fysiska kalendrar som inspirerar kreativiteten och dessutom övar handstil och stavning.Boken innehåller sunda och kloka må-bra-tips, kom-ihåg-tips, utrymme att skriva ner mål och reflektera och utvärdera hur veckan varit. Boken är en hjälpreda med syfte att utvecklas, glädjas och må så bra vi kan.En tidlös, aktuell och inspirerande bok som förenar både nytta och nöje.Tidigare finns böckerna ”Min peppbok” och ”Min bok om vänskap”. De kompletterar varandra fint och jag rekommenderar dem varmt..#minadagar #sannasporrong #lindapalm #lindapalmcreative #sporrongform #tukanförlag #fyllaibok #kalenderbok #måbrabok #boktipsbarn #godhälsa #vanor #rutiner #skolstart

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *