Instagram

Instagram Inlägg

Jamen hur bra är inte denna serie om Signe Holm?!Har du ännu inte läst den – Gör det bums!!I den nya boken ”Djuret” av Petter Lidbeck blandas spännande brott med al, forskningsetik och barn med särskilda begåvningar.Det är rappt tempo, det är otroligt spännande och känslosamt, det finns kluriga ledtrådar, smarta och personliga karaktärer och innehållet är oerhört aktuellt och väl sammanvävt med dagens samhällsfrågor som påverkar både stora och små – och jag älskar’t! Det är relativt korta böcker, lättlästa och perfekt läsning för både bokslukaren och den ovane läsaren.Signe har flyttat från London till kusinen Elsa i Sverige. Nu ska de börja i samma klass och det känns både oroligt och konstigt.En tidig morgon påträffar de en blodig man i skogen. De larmar ambulansen men innan mannen förs bort uttalar han ordet ”djuret”. Mannen avlider och flickorna börjar gräva i fallet.Författaren har gett ut ett 40-tal barn- och ungdomsböcker, han har skrivit för vuxna under pseudonymen Hans Koppel, han är prisad och hyllad och jag förstår varför!Han skriver fantastiskt bra och lyckas man förklara fenomenet artificiell intelligens så t o m jag begriper då är man dessutom en framstående pedagog.Serien om Signe Holm rekommenderas från 9 år men jag sätter ingen övre gräns på böckerna. Oavsett ålder LÄS!.Boken är utgiven av @rabensjogren.#petterlidbeck #djuret #rabenochsjögren #boktipset #boktipsförunga #lästips #lästipsungdom #barnbokstips #lästipsbarnoungdom #nykunskap #brabok #höstensböcker2020 #artificiellintelligens

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *