Instagram Inlägg

Pockettips!”Annabelle” är en imponerande välskriven debutroman av Lina Bengtsdotter, som fängslar direkt och bjuder på både intressanta karaktärer, mustiga och levande miljöbeskrivningar och oväntade överraskningar.Läs den!Det är sommar och den 17-åriga Annabelle försvinner oväntat från den lilla orten Gullspång. Lokalpolisen och Missing People letar förgäves och tar hjälp av kriminalinspektör Charlie Lager från Stockholm. Hon återvänder inte bara till sin uppväxtort, utan också till alla minnen och möter nya obekväma upptäckter om sin egen bakgrund.Det här var verkligen en bok som passade mig. Spännande, tät handling från början till slut och med ett smart, finmejslat utredningsarbete, inte alla några långrandiga polisutredningar som brukar trötta ut mig. Mänskliga beteenden, trovärdiga personligheter och med en filmisk målande miljö gjorde mig delaktig och boken blev snabbt en bladvändare.Boken blev årets deckardebut 2017 och är den första i serien om Charlie Lager.Rekommenderas varmt!.Tack @john_haggblom för att du tipsade och tänkte på mig.🏽#annabelle #linabengtsdotter #spänningsroman #deckare #spänning #månpocket #esterbonnier #pockettips

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *