Instagram Inlägg

Bilderbokstips!”Aysa och lillebror simmar” av Therese Alshammar och med illustrationer av Jonas Burman är en lekfull och inspirerande bilderbok, som varvar fantasifulla äventyr med både användbara tips och simövningar.Aysa är fyra år och gillar att bada. Nu är det äntligen dags att ta med lillebror till badhuset. Aysa tycker att den lilla bassängen är för grund. Hon är ivrig och vill hellre vara i mellanbassängen, så då hittar mamma på smarta uppdrag som passar hennes nivå.Det här blev genast en favorit även för 8-åriga barnbarnet. Stor igenkänning att vänta in yngre syskon och lusten att utforska livet under vattnet. De fantasifulla lekarna och utmanande vattenövningarna fångade uppmärksamheten och gjorde boken både intressant, fascinerande och rolig. Handlingen och texten passar bra för en bred målgrupp, kanske 4-9 år.Boken är fylld med färgstarka, glada och detaljrika illustrationer som berikar läsupplevelsen. Jag gillar de tydliga simövningarna längst bak, som är en bra hjälp för både stora och små.Det första boken heter ”Aysa i simhallen”. Vi rekommenderar dem båda och hoppas på fler böcker på temat..Boken är utgiven av @bonniercarlsen.#aysaochlillebrorsimmar #theresealshammar #jonasburman #bonniercarlsen #bilderbokstips #barnbok #sommarlovsläsning #bilderbok

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *