Instagram

Instagram Inlägg

”Tidevarv komma tidevarv försvinna..” Allting har sin tid.Nu har vi tagit avsked av vårt kära smultronställe.Farfar byggde stugan på 50-talet efter en rekommendation från läkaren ”att lantluft gör människan gott.”Då fanns varken väg, el, vatten eller avlopp. Virket fraktades med roddbåt över sjön. 1977 tog min far över stället.Här har påsklov och sommarlov firats. Jag tjänade min första krona då jag som 5-åring staplade ved. Här har vi lärt oss simma, skådat orrspel, tittat på bävrar och älgar som simmat i sjön, sett räven som traskade över taket en snörik påsk. Vi har metat, pimplat, lagt nät, gått på utedass och hämtat vatten från kallkällan i skogen, oavsett årstid och väderlek. Vi har skidtolkat efter bilen, byggt kojor, paddlat kanot, skrivit deckargåtor och ställt klockan för att hinna skida på skaren.Barn och barnbarn har firat midsommar i generationer. Vi har grillat pinnbröd och haft en plats för lugn, återhämtning och rekreation.Nu är det dags för oss att njuta av minnena och dags för nya ägare att skapa sina minnen. Det är ett väl genomtänkt beslut och det känns rätt och det kommer bli bra.Jag är tacksam och ödmjuk över alla år vi haft och säger Tack och Lycka till.🏽

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.