Instagram Inlägg

Boktipset!Ja vad ska jag säga för att göra denna debutroman rättvisa? Jo, jag säger: Läs – bara läs!”Samlade verk” av Lydia Sandgren ska ha tagit elva år att ha skrivit och det är en enastående, mångfasetterad och omtumlande läsupplevelse!Jag kan erkänna att jag varit utloggad från verkligheten några dagar, eftersom jag varit helt uppslukad av bokens helt egna universum. Det har varit en resa i både rum och tid.Jag har delat drömmar och umgåtts med unga konstnärssjälar i Paris, där jag har festat, rökt och varit kär. Jag har varit en tafatt, vilsen och uttröttad nybliven förälder med krävande kolikbarn. Jag har delat oron och förtvivlan med familjen som blivit halv sedan mamman oväntat försvunnit. Jag har känt hoppet då jag äntligen hittat spår och ledtrådar efter densamma och jag har känt djupaste sorg då en nära vän hastigt ryckts ifrån mig.Boken är som en hel tv-serie med extra allt, men jag har inget behov av att se den filmatiserad. Jag har redan fått den fullständiga upplevelsen tack vare ett strålande språk och ljuvliga miljöbeskrivningar, härlig gestaltning och fascinerande karaktärer, som jag lärt känna och redan saknar.De ca 700 sidorna försvinner i ett nafs. Jag känner ett driv att läsa vidare samtidigt som jag känner en stress över att den så sakteliga håller på att ta slut.Nu känner jag mig tagen, omskakad och tom på känslor men rik på upplevelser.”Samlade verk” av @lydiasandgren är enligt mig, ett mästerverk och en stark kandidat till årets Augustpris.Rekommenderas varmt till alla och envar..Boken är utgiven av @albertbonniersforlagLjudboken är inläst av Ludvig Josephson..#samladeverk #lydiasandgren #romandebut #debutroman #lästips #boktips #läsupplevelseutöverdetvanliga

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *