Instagram

Instagram Inlägg

Sommarlovstips!Har du tittat på barnprogrammet ”Djur med Julia” eller lyssnat på podden ”Julias coola djur”?Oavsett, nu har Julia Wiberg tillsammans med illustratören Maja Sten skapat en inspirerande, rolig och lärorik bilderbok för hela familjen om tips på aktiviteter man kan göra i skogen. Perfekt med både kunskap och utmaningar!🌲Naturen och skogen är en spännande och fascinerande plats som är både läkande, utmanade och inbjudande. Boken ger tips på lekar, rörliga aktivitet och pyssel. Vi får lättsam kunskap om allemansrätten, skräp och nedbrytningsprocessen, olika träd, bajs, bär, fåglar och coola djur, som blandas med kloka husmoderstips, experiment och recept.🌲Jag tycker boken är en fin igångstartare, som får oss att packa ryggsäcken och ge oss ut i skog och mark. Väl där tror och hoppas jag att den egna kreativiteten tar vid och att det leder till fler och nya aktiviteter.🌲Boken är fylld med färgsprakande och fantasifulla illustrationer och den inspirerar och väcker verkligen lust, engagemang och nyfikenhet hos mig.En härlig och kul bilderbok för hela familjen som passar utmärkt till sommarlovet och lediga dagar.Rekommenderas varmt!.Boken är utgiven av @rabensjogren.#kuliskogen #juliawiberg #majasten #bilderbokstips #faktabokförbarn #barnbokstips #rabenochsjögren

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *