Instagram Inlägg

Boktipset!En sommardröm som blir en kuslig mardröm. ”Hemsökta” av Magnus Nordin – En bok fylld med spänning och oförklarliga övernaturliga händelser som ger kalla kårar. Läs den!🦅Det finns massor av riktigt bra och välskrivna ungdomsböcker, inte minst berättelser som utspelar sig i sommartid. Många är moderna och oförutsägbara och jag som lätt tröttnar på traditionella polisutredningar gillar verkligen hur många böcker sätter skräck, väcker obehagliga känslor och ger rysningar utan att polisen är inblandad. Bladvändare som innehåller extra allt.🦅Magnus Nordin är en författare som jag varmt rekommenderar långt upp i åldrarna. Kusliga och läskiga berättelser som dessutom bjuder på intressanta relationer och spännande karaktärer.🦅”Hemsökta” handlar om Elin och Denise, två tonåringar som nyligen inlett en relation med varandra. Denna sommar har de fått drömjobbet: de ska under tre veckor i juli vara husvakt till ett lyxigt hus på en ö långt ute i Stockholms skärgård. Solvarma klippor, hav med bryggor och sparsamt med avlönade sysslor präglar deras dagar. Men snart inser de att något inte stämmer. Oväntade saker inträffar, påträngande besök av både hundar och fåglar väcker deras misstankar. Varför slutade fjolårets sommarjobbare så plötsligt? Vad finns innanför den låsta dörren? Och hur sann är sägnen om Gydja Kråkfinger?🦅Det här är en bladvändare som gör avtryck. Boken kom redan 2016 men finns tillgänglig som pocket eller att låna på bibliotek.Ljudboken är inläst av Mirja Turestedt.Rekommenderas varmt!.Boken är utgiven av @bonniercarlsen och @manpocket.#hemsökta #magnusnordin #magnusnordinhemsökta #bonniercarlsen #storytel #månpocket #ungavuxna #spänning #ungdomsboktips #övernaturligt

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *