Instagram Inlägg

Bilderbokstips för de yngsta!”Akta bajset!” av Mårten Melin och Hanna Albrektson är en vardagsberättelse med mycket igenkänning för både stora och små.Barnet gör en promenad med en vuxen med barnvagn. Men både hund, katt, häst och fågel lämnar spår efter sig som man får akta sig för. Och inte blir det bättre hemma, då både småsyskon och föräldrar behöver bajsa.Det här är en färgstark bilderbok i hårdpapp som bjuder in till samtal och där illustrationerna inspirerar till språkträning. Författare och illustratör har en gedigen utgivning bakom sig och både det enkla i text och bild fångar stort intresse hos barnet.Det här är en berättelse som väcker allehanda känslor och som påminner oss alla om betydelsen att leva i nuet, vara närvarande och observant på vår omgivning.Rekommenderas varmt!.Boken är utgiven av @lillapiratforlaget.#aktabajset #mårtenmelin #hannaalbrektson #pekbok #bilderbokförbarn #bilderbok #lillapiratförlaget

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *