Instagram

Instagram Inlägg

Bilderbokstipset!Åh vad vi tycker om böckerna om Sickan!️Sofia Rådström har verkligen lyckats fånga de yngsta läsarna med vardagsberättelserna om Sickan. Underbart ljuvliga och charmiga illustrationer som är tämligen könsneutrala och med en igenkännande berättelse på rim gör böckerna både intressanta och trovärdiga.I den tredje boken ”Vänta, Sickan” är det regnväder ute. Pappa tycker att Sickan ska vänta lite och först klä på sig ordentligt, men när pappa har druckit kaffe och äntligen är klar, har Sickan tröttnat på att vänta.Detta är den tredje boken om Sickan. ”Kom nu, Sickan” och ”Dela med dig, Sickan” heter de två första.Det här är en utomordentlig serie för de allra minsta som passar både som högläsning eller att läsa själv. Nu väntar vi med spänning på kommande böcker. De här är riktiga favoritböcker som är ett måste innan det blir sovdags.Rekommenderas varmt!.Boken är utgiven av @bonniercarlsen.#väntasickan #sofiarådström #bilderbok #bilderbokstips #bonniercarlsen #barnbok #rimsaga #barnbokstips

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *