Instagram Inlägg

Boktipset!Det här är feelgood när den är som bäst!”Sweet home Dalarna” av Karin Janson är en riktigt välskriven må-bra-bok med härligt personliga karaktärer och med mustiga miljöer som både luktar och känns.Det här är sommarens måste-läsning för alla som gillar vardagstrubbel med lite skit under naglarna.Genast när jag började läsa denna bok gick mina tankar till ”Grabben i graven bredvid” skriven av Katarina Mazetti. Bonniga miljöer och rejält folk som gör avtryck på mer än ett sätt. Huvudkaraktären Madde Johanson har dessutom vissa likheter med Bridget Jones och det här är en berättelse som jag gärna ser på filmduken.Handlingen utspelar sig både i en liten by i Dalarna och i Stockholms innerstad. Med en stor dos igenkänning och med glimten i ögat får vi på nära håll följa en handfull människor som kämpar med diverse vardagsbekymmer och utmaningar, som både roar och berör. Det blir både hjärta, smärta och en del sensmoral.Det här är min första bekantskap med författaren och journalisten Karin Janson och det gav verkligen mersmak. Nu ska jag leta upp ljudböckerna ”Byvalla” och ”Kalla fötter”.En bladvändare som ger en skön känsla och ett leende på läpparna.Rekommenderas varmt!.Boken är utgiven av @printzpublishing.#sweethomedalarna #karinjanson #printzpublishing #feelgood #sommarläsning #semesterläsning #feelgoodtips

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *