Instagram

Instagram Inlägg

Bilderbokstipset!”Tio små blommor” av Emma Virke och Ida Björs är en ljuvlig räknesaga på rim, enkel men ändå så komplett. En riktig favorit som redan känns som en klassiker!Boken börjar med en vas fylld med tio olika sorters blommor, som en efter en försvinner på grund av olika anledningar. Både klokskap och glädje präglar berättelsen.Jag gillar hur väl texten kompletterar illustrationerna. Härlig mångfald och med oförutsägbara vändningar gör boken både modern och intressant.Författare och illustratör har en gedigen samling böcker bakom sig och deras lust och hängivenhet lyser verkligen igenom. Det här är en bilderbok som fångar en bred målgrupp och som kan läsas och ramsas vid många olika tillfällen.Rekommenderas varmt till både stora och små..Boken är utgiven av @lillapiratforlaget.#tiosmåblommor #emmavirke #idabjörs #lillapiratförlaget #bilderbok #rimochramsor #bilderbokstips #barnbokstips

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *