Instagram

Instagram Inlägg

Boktipset!”I lögn och lust” av Pernilla Lindroos är en lättläst bladvändare, en perfekt semesterläsning som utspelar sig både på Åland och i Marocko.Vi får följa både Lucky och Viktoria, två ganska olika kvinnor som ändå hittar vänskapen hos varandra och snart inser de att de har mer gemensamt än de någonsin velat eller kunnat tro.Trots att vi ganska direkt anar dilemmat, håller denna berättelse intresset vid liv, jag vill verkligen veta mera och hur sjutton kvinnorna ska agera och lösa det hela när sanningen uppdagas.Boken väcker många känslor hos mig och jag hade nog inte reagerat alls likadant som någon av dem, men jag gillar deras list och hämndlystnad.Det är en ganska förutsägbar berättelse, men välskriven, varm och en härlig semesterläsning som ger skön flykt från verkligheten.Jag kan även varmt rekommendera ”Breven från E”, som kom 2019 och som nu finns som pocket..Boken är utgiven av @ordberoendefrlag.#ilögnochlust #pernillalindroos #ordberoendeförlag #feelgood #semesterläsning

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.