Instagram

Instagram Inlägg

Boktipset!Åh, vad jag tyckte om den här boken! ”Ta ingen skit, Ann-Britt” av Christina Larsson är en lättläst berättelse med attityd, som påminner oss om vänners betydelse, vikten att stå på sig och att jobbiga förändringar kan leda till något gott.Författaren har en lång rad titlar bakom sig i olika genrer, men jag har helt missat hennes tidigare böcker. Jag gillar språket, värderingarna och berättelsen. Karaktärer av olika slag, men många med skinn på näsan och med viljan att göra gott. Det ger mig ny energi och en spark i baken att stå på mig och våga lyssna på magkänslan.Ann-Britt är en kvinna i mogen ålder, en trovärdig personlighet som både väcker igenkänning och blir som en nära vän. Bitvis är storyn lite överdriven, men det passar ändå bra i sammanhanget och det här är feelgood av bästa sort, med djup, svärta, vardagsbekymmer och lite kärlek. Nu ska jag genast leta upp fler böcker av författaren.”Ta ingen skit, Ann-Britt” är en härlig sommarläsning och en bok jag lägger ifrån mig med ett leende och som jag varmt rekommenderar..Boken är utgiven av @bokfabriken.#taingenskitannbritt #christinalarsson #bokfabriken #feelgood #roman #sommarläsning2020 #sommarensböcker2020 #semesterläsning

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *