Instagram

Instagram Inlägg

Boktips!Nu finns den i butik! Purfärsk och delikat ligger den där och frestas. Och det är bara att ge efter. ”Goda grannar” av Mattias Edvardsson är en perfekt läsning för ljusa sommarnätter eller lediga dagar. Återigen visar Edvardsson att han är mästerlig på att skriva psykologiska vardagsthrillers där människors tvivelaktiga beteenden står i centrum.”Goda Grannar” en spännande, gäckande och välskriven bladvändare du inte vill missa. En riktigt bra bok, helt i min smak.Micke och Bianca är med sina två barn nyinflyttade till det idylliska villakvarteret i Köpinge. Plötsligt händer den ofattbara olyckan. Bianca blir påkörd och hennes liv hänger på en skör tråd. Jacqueline blir genast misstänkt, men var det en olycka eller med uppsåt? Spekulationerna är i full gång och många grannar lämnar vittnesmål. Men vem ljuger? Vem skyddar vem? Och varför?Här lär vi känna en rad personer med diverse bagage och med många åsikter om varandra. Olika berättarröster i olika tidsperioder varvas och sakteliga kommer hemligheter upp till ytan. Jag inser snart att ingenting är som jag först tror, många har ett samröre och är inblandade med varandra på ett eller annat sätt. Ovissheten är det läskigaste, brotten fler än ett.”En helt vanlig familj” tog både mig och världen med storm och jag förstår att det har varit både stor press och stor utmaning att skriva en ny bok efter denna. Men Edvardsson skriver fantastiskt bra. ”Goda grannar” håller mig i sitt grepp från start och är både ruggigt spännande, med intressanta trovärdiga karaktärer och bjuder på mer än en överraskning.Jag är imponerad över hantverket att skickligt lyckas väva ihop alla lösa trådar till en helhet.Jag säger bara: – Lyckos dig som har denna läsupplevelse framför dig! Rekommenderas varmt..Boken är utgiven av Forum bokförlag..#godagrannar #mattiasedvardsson #bokförlagetforum #spänningsroman #boktips #lästips #semesterläsning #nybok #brabok #sommarensböcker2020 #psykologiskthriller

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *