Instagram Inlägg

Bockar och bugar för dagens överraskande bokpost från @lbforlag .Andreas Roman arbetar till vardags med speldesign och apputveckling. På fritiden skriver han romaner inom olika genrer. Han har skrivit både fantasy, skräck och thriller..Detta är hans tionde bok och handlar om Elliot, en fd kreatör och legend inom spelindustrin.Nu är han deprimerad, ensam och uträknad.En dag får han ett brev, som hans vän skrivit på sin dödsbädd. Brevet innehåller en ritning över det fantastiska spel de båda påbörjade under barndomen. Elliot bestämmer sig för att göra färdigt spelet, trots att insatserna är höga. Om han misslyckas är det slutet på allt, även för honom själv..#störreänstörst #andreasroman #louisebäckelinförlag #recensionsexemplar

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *