Instagram

Instagram Inlägg

Barnbokstipset!Hur firar man Morsdag på bästa sätt?Med högläsning och böcker förstås!️”Blinka lilla stjärna” finns nu som pekbok i tålig hårdpapp, tolkad och illustrerad av Ellen Ekman.I dessa tider är sången högaktuell, eftersom vi uppmanas att tvätta händerna i 20-30 sekunder, och ungefär så lång tid tar det att sjunga denna klassiska barnvisa, med anor från Mozarts melodi från slutet av 1700-talet.️Ellen Ekman (@lilla_berlin ) har en personlig och helt enastående förmåga att lyfta texter, både egna och andras, till nya dimensioner med hjälp av sina unika och helt fantastiska illustrationer.Den klassiska sången ”Blinka Lilla Stjärna” har här fått ett helt eget uttryck, en mänsklig person och berättelse. Boken inbjuder både till läsning och sång och barnet kan redan från låg ålder följa med i både text och bilder.️Denna bok blev direkt en favorit hos både barn och barnbarn och vi rekommenderar den varmt till andra barnfamiljer.️️️️.Boken är utgiven av @rabensjogren.#blinkalillastjärna #ellenekman #lillaberlin #rabenochsjögren #pekbok #barnbok #barnbokstips #sångbok

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *