Instagram

Instagram Inlägg

Boktipset!”Odla för insekter” av Liselotte Roll är en inspirerande, vacker och viktig bok som lär nytt och ger både insikt och fördjupning.Boken inleds med frågeställningen ”varför?” och ger därefter en kort bakgrund om våra insekters betydelse för vår värld.Boken är indelad i tre huvudkapitel: •Insekter •Odla för insekter och •Miljöer & bon. Den varvas med löpande text, vackra bilder och illustrationer.Insekterna minskar till antal. Vi människor är skyldiga till det och vi har alla ett ansvar att ta hand om vår värld. Den här boken ger konkreta tips på hur vi alla kan göra något, oavsett förutsättningar. Även den minsta lilla handling är viktig och värdefull. Boken påminner oss också om att stanna upp, vårda det lilla i det stora. Ett perfekt tillfälle denna sommar, då vi är många som håller till på hemmaplan.🦋Så agera redan i dag. Stanna upp för en stund och observera de insekter du har i din närhet. Begrunda och förundras. Och kom ihåg att ditt beteende smittar av sig och påverkar andra. Insekter och odling kan vara ett livslångt intresse för hela familjen.🦟Författaren är även journalist och krönikör och har flera års egen erfarenhet av odling.”Odla för insekter” är en informativ och lättillgänglig handbok som jag varmt rekommenderar..Boken är utgiven av @bokforlagetpolaris.#odlaförinsekter #liselotteroll #odlingsglädje #odlingstips #insekteriträdgården #insekter #faktabok #vårmiljöallasansvar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.