Instagram

Instagram Inlägg

Boktipset!”Pastor Viveka och feministerna på Stockrosvägen” av Annette Haaland, är den fjärde fristående delen i serien.Åh som jag gillar Pastor Viveka! Den moderna yrkeskvinnan som kämpar med att få både livspussel och karriär att gå ihop. Hennes ärlighet, målmedvetenhet och driftighet sätter ramarna för hela berättelsen. Böckerna har en skön mix mellan vardagsbekymmer, familjeproblem, samhällsfrågor och trubbel hos invånarna i Enskede. Det ger en bra blandning mellan dramatik, spänning och feelgood. Böckerna har bra flyt, mycket personlig värme, humor och väcker både engagemang och ger en del att fundera över.Viveka predikar om jämställdhet och det väcker motsättningar och åsikter hos församlingsmedlemmarna som leder till både spänningar och skadegörelse. Det krävs renovering av både båt och dopgrav, sonen blir oense med sin kompis och när denne plötsligt försvinner krävs både engagemang och mod.Har du ännu inte läst böckerna om Pastor Viveka – gör det bums..Boken är utgiven av @albertbonniersforlag.#pastorviveka #pastorvivekaochfeministernapåstockrosvägen #annettehaaland #albertbonniersförlag #feelgood #spänning #roman #boktips

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *