Instagram Inlägg

Oavsett ålder – börja dagen med en bok!Jag vill varmt rekommendera pekboken ”En elefant balanserade” illustrerad och tolkad av Ellen Ekman.Boken inbjuder både till sång och läsning och de personliga och charmiga bilderna lyfter innehållet till en ny dimension.Det händer något med mig när jag ser Ellen Ekmans bilder. Jag glömmer att jag hört texten tusen gånger. Jag blir nyfiken, varm och glad i hjärtat över de ljuvliga elefanterna som är mitt uppe i sin aktivitet men som gärna hänger på de övriga och tillåts vara sin egen alldeles unika person i gruppen.Denna tåliga bok i kraftig papp blev direkt en favorit hos yngsta barnbarnet och farmor njuter minst lika mycket..Boken är utgiven av @rabensjogren.#enelefantbalanserade #ellenekman #lillaberlin #pekbok #boktipsbarn #barnbokstips #barnboksillustratör #favoritbok #rabenochsjögren

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *