Instagram

Instagram Inlägg

Intressant bokpost fortsätter att trilla in.#systrarnapåheden av pseudonymen Bella Ellis (=Rowen Coleman)Ett Brontë-mysterium. Yorkshire 1845. En ung kvinna försvinner och systrarna Charlotte, Emily och Anne bestämmer sig för att ta reda på sanningen, men inser snart att de själva svävar fara..#familjen av Johanna Bäckström Lerneby.Under mer än ett decennium har journalisten följt familjen Al Asim, som där samhället sviker, på eget bevåg vill skipa rättvisa och utöva makt över 50 000 invånare. En reportagebok om familjen, de drabbade och myndigheternas jakt för att sätta dit dem..#markusavtrolyrien av Joseph A Davis.Fantasy och äventyr om Marcus, som efter en skidolycka blir kidnappad av den fagra Diomeda och förd till världen Valarien, för att söka upp kung Josuas talismaner..#bokpost #recensionsexemplar #boknörd #tacksam

Intressant bokpost fortsätter att trilla in.#systrarnapåheden av pseudonymen Bella Ellis (=Rowen Coleman)Ett Brontë-mysterium. Yorkshire 1845. En ung kvinna försvinner och systrarna Charlotte, Emily och Anne bestämmer sig för att ta reda på sanningen, men inser snart att de själva svävar fara..#familjen av Johanna Bäckström Lerneby.Under mer än ett decennium har journalisten följt familjen Al Asim, som där samhället sviker, på eget bevåg vill skipa rättvisa och utöva makt över 50 000 invånare. En reportagebok om familjen, de drabbade och myndigheternas jakt för att sätta dit dem..#markusavtrolyrien av Joseph A Davis.Fantasy och äventyr om Marcus, som efter en skidolycka blir kidnappad av den fagra Diomeda och förd till världen Valarien, för att söka upp kung Josuas talismaner..#bokpost #recensionsexemplar #boknörd #tacksam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *