Instagram Inlägg

Idag boktipsade jag i @p4vasternorrland om debutromanen ”Min mörka Vanessa” av Kate Elizabeth Russell..Vill du lyssna i efterhand, sök upp programmet ”Förmiddag i p4 Västernorrland” på webben och scrolla 140 min in i sändningen, för att komma direkt till boktipset..#minmörkavanessa #kateelizabethrussell #albertbonniersförlag #debutroman #romandebut #boktips #lästips

Idag boktipsade jag i @p4vasternorrland om debutromanen ”Min mörka Vanessa” av Kate Elizabeth Russell..Vill du lyssna i efterhand, sök upp programmet ”Förmiddag i p4 Västernorrland” på webben och scrolla 140 min in i sändningen, för att komma direkt till boktipset..#minmörkavanessa #kateelizabethrussell #albertbonniersförlag #debutroman #romandebut #boktips #lästips

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *