Instagram

Instagram Inlägg

Presentboktipset!Boken ”Min plats på jorden” av Petter Alexis Askergren är en omfattande, personlig och kärleksfull bok som är lämplig som gåva till dig själv eller någon annan.Koster, en avlägset belägen plats på Sveriges västligaste kant. En karg ö omgiven av det vidsträckta havet. En utpost, där universums gränser definieras av öns gränser.I generationer har familjen Askergren varit sommargäster på ön.Här får vi ta del av personliga anekdoter och tillbakablickar från barndomens somrar som varvas med egna akvareller, kloka funderingar, recept och inspirerande foton.En riktigt vacker, härlig och tidlös coffetablebook,som jag varmt rekommenderar..Boken är utgiven av @norstedts_forlag

Presentboktipset!Boken ”Min plats på jorden” av Petter Alexis Askergren är en omfattande, personlig och kärleksfull bok som är lämplig som gåva till dig själv eller någon annan.Koster, en avlägset belägen plats på Sveriges västligaste kant. En karg ö omgiven av det vidsträckta havet. En utpost, där universums gränser definieras av öns gränser.I generationer har familjen Askergren varit sommargäster på ön.Här får vi ta del av personliga anekdoter och tillbakablickar från barndomens somrar som varvas med egna akvareller, kloka funderingar, recept och inspirerande foton.En riktigt vacker, härlig och tidlös coffetablebook,som jag varmt rekommenderar..Boken är utgiven av @norstedts_forlag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *