Instagram Inlägg

Boktipset!”Svärmodern” av Moa Herngren är ett tankeväckande läsäventyr som väcker allehanda känslor. Omtumlad och tagen uppmanar jag dig – Läs den!Det är mer än en gång som jag tänker ”Åh nej!!” och vill säga till Åsa: ”men snälla, var bara tyst!”Relationer och roller, som t ex mamma, farmor och svärmor kan verkligen vara utmanande. Boken ger mig både klump i magen, lätt ångest men även viss igenkänning. Åsa har en ambition att hjälpa till, komma med goda råd och vilja väl, men åh så fel det blir.Andreas växer upp med sin ensamstående mamma Åsa. Sonen träffar Josefin och de flyttar ihop. När deras lägenhet behöver renoveras flyttar de in hos Åsa. Relationen utmanas och när Åsa gjort bort sig mer än en gång, bryter sonen kontakten helt.Boken är som ett psykologiskt relationsdrama, skriven i jag- form och det känns som om jag läser en personlig dagbok eller sitter med på ett samtal med psykologen, där det allra innersta avslöjas.Moa Herngren, ligger ju även bakom manus till tv-serierna ”Bonusfamiljen” och ”Sjölyckan” och är verkligen skicklig att direkt fånga läsarens intresse, skapa vardagliga igenkännliga händelser och omvandla dem till både drama, skräck och mardröm. En bladvändare som ger avtryck.Gillar du att läsa om relationer och människors beteenden, då är detta boken för dig.Rekommenderas varmt!.Boken är utgiven av @norstedts_forlag.#svärmodern #moaherngren #relationsroman #norstedts #boktips #lästips

Boktipset!”Svärmodern” av Moa Herngren är ett tankeväckande läsäventyr som väcker allehanda känslor. Omtumlad och tagen uppmanar jag dig - Läs den!Det är mer än en gång som jag tänker ”Åh nej!!” och vill säga till Åsa: ”men snälla, var bara tyst!”Relationer och roller, som t ex mamma, farmor och svärmor kan verkligen vara utmanande. Boken ger mig både klump i magen, lätt ångest men även viss igenkänning. Åsa har en ambition att hjälpa till, komma med goda råd och vilja väl, men åh så fel det blir.Andreas växer upp med sin ensamstående mamma Åsa. Sonen träffar Josefin och de flyttar ihop. När deras lägenhet behöver renoveras flyttar de in hos Åsa. Relationen utmanas och när Åsa gjort bort sig mer än en gång, bryter sonen kontakten helt.Boken är som ett psykologiskt relationsdrama, skriven i jag- form och det känns som om jag läser en personlig dagbok eller sitter med på ett samtal med psykologen, där det allra innersta avslöjas.Moa Herngren, ligger ju även bakom manus till tv-serierna ”Bonusfamiljen” och ”Sjölyckan” och är verkligen skicklig att direkt fånga läsarens intresse, skapa vardagliga igenkännliga händelser och omvandla dem till både drama, skräck och mardröm. En bladvändare som ger avtryck.Gillar du att läsa om relationer och människors beteenden, då är detta boken för dig.Rekommenderas varmt!.Boken är utgiven av @norstedts_forlag.#svärmodern #moaherngren #relationsroman #norstedts #boktips #lästips

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *