Instagram Inlägg

Barnbokstips!”Juvelkuppen” är den andra delen om tjuvgänget Dillstaligan, text: Jens Lapidus och illustrationer: Gustaf Lord.En spännande, fartfylld och uppfinningsrik barnboksserie för nybörjarläsaren.Jonathan är en kreativ uppfinnare. Zasha, även kallad Z är cool och påhittig, med stort driv. Bollan är stark och bäst i hela Dillsta på att kasta grejer. Tillsammans är de ”Dillstaligan”, som med gemensamma krafter, stora hjärtan och gott uppsåt gör kupper och löser problem i sin omgivning.Det är en härlig blandning mellan samhällsproblem och barnens vardagsaktiviteter. Personliga egenskaper, olika samhällsklasser, orättvisor och problemlösning präglar berättelsen. Färgstarka och detaljrika illustrationer driver handlingen framåt och gör läsningen luftig och charmig.Bedragare som säljer ädelstenar som försvinner, ojusta klasskompisar och ett nytt klubbhus handlar den andra boken om.Den första boken heter ”Konstkuppen”.Böckerna finns inlästa av Fredde Granberg.En kul, modern och spännande bokserie från ca 6 år.Rekommenderas varmt!.Böckerna är utgivna av @bonniercarlsen.#dillstaligan #dillstaliganjuvelkuppen #jenslapidus #gustaflord #bonniercarlsen #barnbokstips #börjaläsa

Instagram Inlägg