Instagram

Instagram Inlägg

Boktips!Se hit alla ungdomar från 12 år och uppåt! Den här läsupplevelsen vill ni inte missa!!2019 kom debutromanen ”Inte som du” som Ida Ömalm Ronvall skrev tillsammans med Johanna Schreiber. Den tog mig med storm och berörde mig oerhört mycket.Jag hade höga förväntningar på ”Säg nåt då!” och jag blev verkligen inte besviken.Det här är en känslosam, sårbar, äkta och fantastiskt bra och välskriven bok som var omöjlig att lägga ifrån sig.Adrian bor i Örnsköldsvik och går i årskurs åtta. Han känner sig ensam och utanför, men har ju tack och lov bästa kompisen Emma. Men innan de ska börja nian, bryter Emma vänskapen. Det känns som ett slag i magen. Mamma ställer oändliga frågor och när höstlovet kommer, väljer Adrian att åka till morfar i Luleå, som precis blivit änkeman.Där träffar han Vega. Hon är framåt, social och spontan. Men vad ska hända när Vega inser hur trist och tråkig Adrian egentligen är?Det här är jättebra skildring av sökandet efter tillhörighet, självkänsla och sin egen identitet.En trovärdig ungdomsbok med miljöer och händelser som är lätt att identifiera sig med och om karaktärer med personligheter som berör och väcker känslor.Jag tycker det är en mycket läsvärd bok som jag varmt rekommenderar till både killar och tjejer och alla andra.Ljudboken är riktigt bra inläst av Albin Grenholm.🏼.Boken är utgiven av @b.wahlstroms.#sägnåtdå #idaömalmronvall #albingrenholm #bwahlströms #ungdomsbok #ungdomsboktips #lästipsungdom #lästips #storytel

Instagram Inlägg