Instagram Inlägg

Boktips!”Lises planering” av Lise Hellström är en inspirerande och underhållande bok, som ger handfasta tips och råd hur vi kan få bättre struktur i vardagen och ta kontroll över vår tid.En utmärkt gåva till dig själv, studenten eller till en vän.Ny vecka, ny månad, en semester att planera eller ett liv i kaos eller stress. Oavsett vilket, så vill denna bokpärla hjälpa oss att få kreativ ordning för ett härligare liv. Eller som det står i förordet: Det handlar om att styra upp en virrig hjärna. Den här boken är verkligen skriven direkt till mig.Foton, text och vackra bilder gör boken inspirerande och lättläst.Boken är indelad i sex kapitel som ger tips, uppmaningar, klokord och som även bjuder på egna erfarenheter, vilka ger en hel del igenkänning. Jag gillar ärligheten, det goda syftet och humorn i texten. Det passade mig utmärkt!Boken är formgiven av Sanna Sporrong.Författaren har egen erfarenhet av hur det känns när livet inte går ihop, vilket märks under läsningen. Hon är även bokstavsillustratör och 2018 kom boken ”Lises lettering – konsten att rita bokstäver”.Du kan ta del av hennes vackra skapelser på @inkandliseRekommenderas varmt!.Boken är utgiven av @norstedts_forlag.#lisesplanering #lisehellström #presentbok #ordningochreda #strukturhjälp #boktips #norstedts

Instagram Inlägg