Instagram

Instagram Inlägg

Boktips!”Ayurveda traditionell kunskap för en modern livsstil” av Janesh Vaidya är en lättläst och tydlig grundbok med syftet att bland annat få kropp och sinne i balans och i samklang med naturen och människorna omkring oss.Jag har läst några böcker inom ämnet tidigare. Mycket känner jag igen och jag gillar att författaren tagit hänsyn till vår moderna omvärld.Läsaren guidas inom områdena: mat, livsstil och mental utveckling. Boken saknar bilder och foton men är överskådlig och har en del tabeller, som gör texten extra tydlig.Det här är författarens sjunde bok om hälsa och det är med trygg och säker hand som han guidar läsaren genom ett innehåll som inte är helt enkelt att ta till sig som nybörjare.Jag tycker han lyckas bra, och söker du mer balans i livet, är du redo att skatta ditt hälsoläge och ta tag i det, då får du här handfasta och strukturerade råd..Boken är utgiven av @norstedts_forlag.#ayurveda #janeshvaidya #norstedts #norstedtsförlag #hälsoboktips

Instagram Inlägg