Instagram

Instagram Inlägg

Boktips!”Handbok i kreativt skrivande” av Joy Kenward är en inspirerande och väl strukturerad handledning med syfte att hjälpa läsaren att hitta sin egen unika stil och röst i sitt skrivande.En utmärkt gåva till dig själv eller till en vän.✍🏼Det här är en bok som tilltalar mig mycket. Det strukturerade upplägget, där tio kapitel även kan användas som tio lektioner, men framförallt tonen i språket med syftet att kravlöst och lustfyllt utforska, upptäcka och utveckla min inre röst.Råd och tips varvas med övningar och vägledning som ger verktyg att skriva oavsett genre och syfte.✍🏼Jag har alltid läst och skrivit mycket, men med åren blivit mer självkritisk och hård mot mig själv kring mitt skapande.Nu blir jag oerhört inspirerad av hur jag uppmanas att lyssna inåt, ta vara på alla sinnen och hur jag påminns om att skrivandet, den kreativa processen, så nära hänger ihop med medveten närvaro och om skapandets egenvärde. Om att processens betydelse är den stora behållningen för mig som skapare, precis på samma sätt som när jag målar.✍🏼Boken är smakfullt illustrerad av Ruth Allen och det finns även tomma sidor med plats för skrivövningar.Författaren är lärare i kreativt skrivande, men även romanförfattare och skribent.Kanske är det här den spark i baken jag väntat på. Jag ska följa övningarna så får vi väl se vad resultatet blir.Rekommenderas varmt!.Boken är utgiven av @lbforlag.#handbokikreativtskrivande #joykenward #ruthallen #kreativitet #skrivande #boktips #lästips

Instagram Inlägg