Instagram

Instagram Inlägg

Att läsa är att resa!Här kommer ett axplock på nya titlar som tar oss ut i världen:.#längsdenlilalinjen av Deepa Anappara.•En debutroman, baserad på verkliga händelser om fantasi, mod, utsatthet och kamratskap. En brännande skildring av ett nutida Indien..#resenärerna av Regina Porter. •En mångfacetterad romandebut som skildrar två familjers individuella erfarenheter från 50-talet fram till 2010. En omväxlande berättelse om att vara en amerikansk medborgare idag..#densistasommaren av Gianfranco Calligarich.•En kultbok som utkom i Italien 1973. En finstämd prosa som ger liv åt en stad, dess människor och beskriver en mans ensamhet mitt i det pulserande myllret i Rom..#spelaroll av Lisa Christensen.•En debutroman där tre berättelser från Riga, London och Sovjetunionen snillrikt flätas samman. En roman som med svärta och humor skildrar hur världshändelser formar, hur livsöden hänger samman och fångar enskilda människors liv..#denfalskarosen av Jakob Wegelius.•Shetland Jacks fartyg hittas övergivet i Glasgows hamn. Berättelsen om Jacks hårda liv och mystiska försvinnande fortsätter i den fristående fortsättningen på ”Legenden om Sally Jones” och ”Mördarens apa”..Någon som hunnit läsa?.#boknyheter #boknyheter2020 #recensionsexemplar #attläsaärattresa

Instagram Inlägg