Instagram

Instagram Inlägg

Ljudbokstips!Fingal Olsson är en karaktär som är svår att motstå. Ömsint, jordnära och lite sävlig. En varm och vardagsnära berättelse som väcker goda känslor och leenden på läpparna. Utmärkt för dig som vill fly din egen vardagen för en stund. Feelgood när det är som bäst.I den andra boken har Fingal blivit 78 år. När Bella och Elin, hans goda vänner och grannar berättar att de väntar barn, fattar Fingal ingenting. Hur är de möjligt när de är lesbiska? Eller är de inte det längre? Funderingar och förvecklingar stör Fingals lugna liv. När han inser att han själv är förälskad, blir det ordentligt turbulent.Välskrivet och charmigt med härliga karaktärer i olika generationer som utmanar, kompletterar och utvecklar varandra, är den stora behållningen för mig. Det är befriande och fint att få vara en del av dessa människors vardag.Jag är så glad att jag hittade denna bokserie i dessa turbulenta tider. Läs och njut!Rekommenderas varmt!. Emil Rehnström gör en mycket bra inläsning av boken..Boken är utgiven av @whipmedia.#fingalolssonharaldochkärleken #cathycatarinasöderqvist #whipmedia

Instagram Inlägg