Instagram Inlägg

Boktips!”Till våren är jag där” av Anna Kuru, Saivo Förlag.Det är brutalt ärligt, uppriktigt och oerhört känslosamt. En personlig berättelse om den ofattbara hjälplösheten, kampen mot tiden och kampen för livet.En viktig, välskriven och stark bok om organdonation.Läs för att förstå och ta ställning!.Från första sidan är jag fast och berörs på djupet.Direkt förstår jag allvaret, den stora rädslan, oron och hopplösheten som drabbar familjen. Anna Kuru har en enastående förmåga att skriva böcker som är omöjliga att värja sig emot. Det här är hennes egen upplevelse.Med värme och kärlek får vi följa och ta del av en familjs kamp mot det ofattbara. En mamma och mormor som insjuknar. Omgivningens bemötanden, fördomar, okunskap och mediciners påverkan på gott och ont. Sjukhusvistelse, väntan, tro, hopp och kärlek. Ilska, hopplöshet, kamp, minnen, insikt och sorg..Det är en personlig berättelse, men den känns angelägen även för mig. Jag gläds åt de fina minnena från barndomen och uppväxtåren. Styrkan och kärleken, rädslan, förtvivlan och kampen – den är vi många som delar. Alla vi anhöriga som hjälplöst stått bredvid någon som är allvarligt sjuk. De förbjudna tankarna, allt lidande och alla frågor – varför?.Organdonation – fortfarande så viktigt att prata om, lära sig mera om och ta ställning – innan det är för sent..Det är oerhört välskrivet och starkt.Tack @annakuruwriter för att du så modigt och ärligt delar med dig. Jag håller med dig – Ingen ska behöva dö i väntan på livet.Rekommenderas till alla och envar..#tillvårenärjagdär #annakuru #saivoförlag #organdonation #boktips #lästips #brabok #viktigbok

Instagram Inlägg