Instagram

Instagram Inlägg

Boktipset!Underbara Hilda är tillbaka! En ljuvlig vardagsberättelse om både det lilla och det stora, utmaningar, missförstånd och härliga lösningar.En högläsningsbok som passar utmärkt att läsa tillsammans eftersom den är underhållande och givande för både barn och vuxna.”Hilda och gymnastikdräkten” är den tredje fristående boken om Hilda.Hildas kompis Bella har börjat med gymnastik. Hilda och Henning vill också gärna prova, men väl där inser Hilda att alla har jättefina gymnastikdräkter på sig. Själv har hon gamla shorts och en tröja. Men dräkterna är dyra, och när det är dags för uppvisning ska dessutom mamma bort på fest. Inget blir som Hilda tänkt sig, men så kommer pappa på besök ända från Norge. Kanske han har råd att köpa en dräkt till Hilda?Det är verkligen en fröjd att läsa om Hilda. Jag gläds med henne och blir precis lika besviken som hon när hon stöter på motgångar.Christina Lindström har en träffsäkerhet att fånga både med- och motgångar ur barnets perspektiv. Det är en fin öppen och varm ton mellan barn och vuxna. Uppriktighet och saklighet om vardagsproblem skapar förståelse för varandra. Fin vänskap, påhittiga och empatiska barn väcker känslor.19 kapitel med fina illustrationer av Annika Lundholm Moberg, förstärker och lättar upp texten.Har du ännu inte läst böckerna om Hilda – gör det bums!De finns även som ljudböcker inlästa av Hannah Schmitz.Målgruppen är ca 6-9 åringar.Rekommenderas varmt!.Boken är utgiven av @b.wahlstroms.#hildaochgymnastikdräkten #christinalindström #annikalundholmmoberg #hannahschmitz #bwahlströms #kapitelbokförbarn #boktipsförbarn #barnbokstips

Instagram Inlägg