Instagram

Instagram Inlägg

Boktipset!”Vad gör ett pandemihot med ett samhälle? Vilka val tvingas vi till?”2017 kom ”Som Pesten” av Hanne-Vibeke Holst.Enorm research ligger bakom romanen som är på drygt 800 sidor. Författaren hävdar att allt är fiktion – handling, intrig, arena och personer är uppdiktade, men idag känns romanen mer aktuell än någonsin.Vi får följa läkaren Karoline Branner som flyttat till Genève med sin familj för att arbeta med pandemibekämpning för WHO.Hon möter oväntat motstånd på kontoret eftersom alla har sin egen agenda i den stora organisationen.Så kommer signaler om en ny influensapandemi…Hanne-Vibeke Holst har en enastående förmåga att trovärdigt skildra samhällsfenomen från insidan med både emotionellt djup och politisk karaktär.Läs och låt dig beröras!.Boken är utgiven av @albertbonniersforlagPocketupplaga är utgiven av @manpocket.#sompesten #hannevibekeholst #albertbonniersförlag #boktips #lästips #aktuellbok

Instagram Inlägg