Instagram Inlägg

Bilderbokstips!En magiskt vacker, sorglig och hoppfull bok om att tappa någon, eller dig själv men också om att hitta tillbaka och hitta både varandra och sig själv.En fantastisk bok med underbara bilder och mångbottnad poetisk text på rim med djup.”Tassemarker” betyder vildmark, ödemark eller okända landskap. Vi får följa ett barn som ser hur den vuxne förändras och plötsligt försvinner.”- Hur letar jag efter nån som inte vill bli funnen?”En klassisk och tidlös berättelse för alla åldrar. Ljuvliga illustrationer av Alexander Jansson och text av Ebba Berg som både väcker tankar och ställer frågor.Den här boken är en konstresa i sig och samtidigt kan den vara ett stöd och inspiration eller underlag till samtal med de som saknar närvarande vuxna eller tappat sin trygghet.Rekommenderas varmt!.Boken är utgiven av @naturochkultur.#tassemarker #ebbaberg #alexanderjansson #bilderbokstips #barnbok #barnbokstips #naturochkultur #bokkonst

Instagram Inlägg