Instagram

Instagram Inlägg

Ljudbokstips!”Familjen Lambs hemlighet” skriven av Lisa Jewell och inläst av Maria Lyckow. Läs eller lyssna – återigen en spännande och oväntad historia som var omöjlig att lägga ifrån sig!Lisa Jewell är en av mina favoritförfattare och Maria Lyckow är en av mina favorituppläsare av ljudböcker. Kombon passade mig perfekt!Jag gillar hur karaktärerna presenteras och hur snillrikt och välskrivet berättelsen vävs samman.Bra översättning av Sanna Hellberg.För 25 år sedan hittades tre döda vuxna kroppar och en jollrande bebis i ett storslaget hus i Chelsea i London.I nutid får Libby Jones oväntad beskedet att hon ärvt ett övergivet men värdefullt hus i Chelsea.Men huset bär på ett mörkt förflutet och det är fler än en som bevakar Libby. Familjehemligheter och sektliknande levnadsförhållanden nystas upp.Lisa Jewell har en enastående förmåga att skapa intressanta personporträtt med svärta och komplexa erfarenheter. Öden som drabbar och oväntade vändningar och möten. Intressanta miljöbeskrivningar och människor som man kommer inpå djupet.Jag påminns om hur lite man vet om vad som sker bakom stängda dörrar och hur mycket våld och maktmissbruk som sker i hemmen.Har du ännu inte läst någon av Jewells digra bokutgivning – gör det!.Boken är utgiven av @printzpublishing

Instagram Inlägg