Instagram Inlägg

Boktipset!Perfekt läsning till sportlovet – för hela familjen!️”Legenden om ögonstenen” består av fyra äventyrsböcker som belyser människors drifter och girighet och vad som egentligen är viktigt i livet.Spänning och äventyr i fantasyform som lyfter aktuella ämnen i vår omvärld. Välskrivet och tidlöst. Längtan och vänskap, mörker och ljus, hopp och förtvivlan. Ondska som möter det goda.Följ Miranda och Syrsas jakt på ögonstenen.Utmärkt högläsningsbok, läs efter varandra eller lyssna till ljudboken inläst av Emma Klingenberg.Dela era upplevelser med varandra – samtala och diskutera! Det här vill du inte missa – oavsett ålder.Rekommenderas varmt!.Böckerna är utgivna av @schildtssoderstroms och @bonniercarlsen.#pärlfiskaren #fågeltämjaren #bergsklättraren #segraren #karinerlandsson #samisaramäki #emmaklingenberg #schildtssöderströms #bonniercarlsen #boktips #lästips #sportlovstips #läsningförhelafamiljen #fantasy #äventyrsbok #ungdomsboktips #legendenomögonstenen

Instagram Inlägg